Matthijs & Co, the new and improved

Valt het op? We zitten in een nieuw jasje. Ons logo kreeg een grondige opfrissing, onze website ook. Maar er is meer aan de hand.

Anno 2017 heeft Matthijs & Co een verhaal te vertellen. Wij zijn een Vlaams familiebedrijf dat al vier generaties lang vakmanschap en kwaliteit ademt. Onze roots liggen bij het schilderen, maar door de jaren heen groeiden we gestaag en legden we een bijzonder traject af. We schrijven ons verhaal natuurlijk niet alleen, maar samen met alle mensen voor wie we dag na dag het beste van onszelf mogen geven. Sommigen kiezen voor het totaalpakket, anderen pikken er de hoofdstukken uit die voor hún verhaal zinvol zijn. Op onze website trachten we u een zo divers mogelijk overzicht te geven: Bouw of renovatie, Pleisterwerken, Schilderwerken en Interieur. Waar u ook voor gaat, we behandelen úw verhaal met respect, zorg en de allergrootste liefde voor het vak.

Deze vernieuwing kwam er niet toevallig. Vandaag willen we u vertellen waar we voor staan, maar vooral luisteren naar wat we samen kunnen realiseren. De ‘new and improved’ Matthijs & Co wil graag een gesprek met u aangaan. Een aangenaam gesprek en wie weet, het begin van een nieuw verhaal.